20110626

peace and love

Förra året bestämde jag mig för att aldrig mer åka på peace and love festivalen för min kropp pallar inte. MEN jag ska åka i år igen ändå! Det är så himla många bra band så jag ska försöka härda ut i några dagar. Ska försöka göra allt för att slippa bli sjuk. Så på onsdag åker jag och Bea med två killar från våran klass och deras gäng. Har ingen aning direkt om vilka vi blir men jag kan tänka mig att det kommer bli grymt!

Nu borde jag sova för länge sen för jag ska jobba imorgon. Sen är jag ledig resten av veckan! Nu ska jag sova. Godnatt

20110623

midsommarafton

Imorgon kommer jag att spendera dagen med massa fina vänner. Först middag hos Sagis och sedan vidare till Calle på en gammal hederlig hemmafest. Dock lär jag ta det väldigt lugnt för jag jobbar sen på lördagen, yey.

Jag jobbade idag med och under hela dagen hade vi en kund. Det är inte direkt mycket folk som åker iväg till en nöjespark/zoo när det ska regna hela dagen. Men som tur var hade jag Stina där också så vi kunde underhålla varandra i ett par timmar!

Nu har jag krypt ner i sängen och ska spela Sims! Har inte gjort det på 1000 år så det känns som att jag kommer sitta här länge hihi. Bästa spelet lätt!

Natti på er :*

20110620

Imorgon är det dags för jobb igen på Furuvik. Har dock börjat blivit sjuk, min hals är verkligen inte på topp men jag får se till att kurera mig ordentligt så jag är pigg tills midsommarafton och till alla de andra dagarna jag ska jobba den här veckan. Än så länge är planen på midsommar middag hos Saga, sen får vi se vart kvällen slutar!

Jag borde försöka sova nu men har "vilat" sen klockan 5 så känner mig ganska så pigg nu.. Ska försöka plugga lite körkortsteori så jag blir klar med det där jäkla kortet någon gång. Det känns så himla långt borta trots att jag har så himla lite kvar. Blir galen!

Nej nu ska jag göra lite nytta!
puss

snart så!

20110615

myser med min älskade lillebror

Åkte hem till pappa idag för att få spendera lite tid med min lillebror Nisse. Han har dock varit väldigt grinig idag men det är tur att han är så söt så han får vara det ibland. Annars idag så har jag varit och tränat, har redan träningsvärk så det blir spännande att se hur min kropp kommer må imorgon!

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite körkortsteori, woho. Hörs imorgon :)

20110614

Ännu ett försök.

Det här är mitt fjärde försök på en ny bloggportal. Jag älskar att skriva men tröttnar så fort och när jag har svårt att hitta inspiration så ger jag upp. Nu som student har jag nästan all tid i världen för att lägga ner tid på mitt skrivande så jag ska kämpa på!

Nu har jag tänkt att min dunkande huvudvärk ska få vila från datorn i några timmar så jag fortsätter imorgon.

kram.