20120129

Hade en sån sjukt rolig utekväll igår!!

Tack mina snygga dansbrudar för en grym kväll! Här kommer massa massa bilder, dock bara från mobilen.

20120126

Studenten 2011

Jag vill göra om allt som har med studenten att göra, det var bland det roligaste jag har gjort i hela mitt liv än så länge! Alla roliga studentfester, kryssningen, BALEN och självklart den galna studentveckan. Saknar min bästa klass <3

Sjukizzz

Det visade sig att jag har brist på salter och socker i kroppen. Har käkat väldigt lite nu i ett par dagar och i princip levt på soppa. Så nu ska jag äta väldigt salt mat, dricka litervis med vatten (gärna med salt eller socker i) och of course min kära vän resorb ska få göra sin del också! Än har jag bara ätit soppa, men tog några saltade chips också så jag kämpar på här hemma!

Hälsovårdscentralen

Tog mig äntligen i kragen och ringde rådgivningen. Känner mig så fånig när jag ringer och säger att jag är utmattad i kroppen, tänkte att jag skulle få svaret men och? Vila typ! Men tydligen inte för nu sitter jag och väntar på doktorn. Det kan vara ett virus som jag har fått när jag har varit utomlands. Men vi får väl se vad hon säger. Jag tvivlar på att det är det.. Vi får se :) kram på er

20120125

Jeffrey campbell

Funderar på vilka jag ska köpa härnäst, blir nog de svarta för de är lättare att använda nu. Dom rosa får vänta till sommaren. Perfekta 20-års presenten kanske? ;)

20120124

24/1-2012

Jag blev hemma från jobbet idag också. Har inte sovit någonting inatt så när klockan ringde imorse var jag stendöd. Har vilat några timmar nu på dagen och kikat på lite film. Vill verkligen gå till jobbet imorgon för jag avskyr att ligga hemma och vara sjuk, så himla döötrist! Plus att denna vecka börjar all träning och jag vill verkligen inte missa det. På torsdag och söndag börjar samban och jag är så himla glad att jag ska få börja i avancerade gruppen! Har jobbat mot det sen jag började för tre år sedan och nu ska jag få dansa med tjejerna som har dansat i i ca 10 år eller mer! Men bestämde mig för att även gå kvar i den andra gruppen för att få så mycket träning som möjligt, så blir det ju självklart zumba också. Det är galet roligt och något jag verkligen kan rekommendera att testa. På zen zen där jag tränar så finns det massa olika roliga zumba pass och jag skulle verkligen rekommendera att gå dit för att alla lärarna är grymma! :) nu ska jag återgå till mitt tv-tittande och snart försöka få i mig lite soppa. Hoppas ni e pigga och krya, om ni är det, KUL för er ;)

På min önskelista

Jag är kär. PUNKT

20120123

Nisse

Min gosigaste lilla lillebror. Han börjar bli så jäkla stor, bara 10 månader men kan vilken dag som helst gå själv. Och tre gaddar(tänder) har han också fått som han gärna visar upp när han får chansen ;)

Dawas galna födelsedag!

2012



Kurerar mig ordentligt! En dag hemma från jobbet och det kryper redan i benen på mig, rastlösaste tjejen någonsin. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Nytt år och nya tag.

Mitt bloggande går i vågor och före jul var det väldigt mycket annat att tänka på. Jag har haft fullt upp på jobbet och sen smet jag och syrran iväg till thailand för tre galna veckor med sol, bad och party. Nu är jag hemma igen och jag avskyr Gävle mer än någonsin. Jag trivs bra på jobbet och är överlycklig för mina kära vänner som är kvar här i gävle. Dansen är också en stoor anledning till att jag fortfarande befinner mig i denna skitstad. Men jävlar vad jag är less nu alltså. Och jag ska vara helt total ärlig och berätta varför, för det är faktiskt något så jätteenkelt som KILLAR. Jag förstår inte hur jag alltid kan falla för fel person? De verkar så bra i början och sen inser man att det inte var så bra som man trodde. Och när jag faller så faller jag hårt. Jag har otroligt svårt för att lita på människor, men samtidigt är jag alldeles för öppen och godtrogen för att inte släppa in folk. Men oftast så räknar jag med att det är något som ska gå snett men jag vill inte tro att det ska bli så. Jag vet inte om det här verkar förvirrande men shit alltså vad jag måste skriva av mig med det här.

Jag blir bara mer och mer inställt på att dra ifrån sverige under en längre tid för att sedan flytta tillbaks och byta stad. Jag har nyligen kommit på en sak som jag verkligen skulle vilja göra och tänker genomföra det. Jag har alltid haft musikdrömmar men har aldrig riktigt vetat vad som passar just mig. Men jag älskar utelivet och att få folk peppade. Så därför har jag bestämt mig för att jag ska åka på en DJ-utbildning 3 veckor i Marbella. Jag kommer åka i slutet av Juli och det känns verkligen helt rätt! Beroende på hur det ser ut på mitt nuvarande jobb så ska jag försöka få möjligheten att stanna kvar ett par veckor till efter och jobba, träffa nya människor och ha jävligt roligt. Jag har så otroligt mycket saker jag vill göra i livet och har nyligen insett att jag måste bara våga. Man kan inte alltid vänta på att någon mer ska vilja och hänga på en. Det här året vill jag kunna vara spontan och göra saker som faller mig in. Så phjuu, lite ute. Måste vara ärlig för mitt egna bästa och tackar alla mina vänner till tusen som finns där för mig när jag behöver dom. Tack och hej för mig så länge.